installatron-applicaties

Apps voor

Sociaal Netwerk Software
Community software bevat nieuwsgroep systemen (ook bekend onder de naam bulletin boards), gastboeken en mailinglijst applicaties.

Apps voor

Content Management Systemen
Content Management Systemen (CMS) zijn ontworpen om dynamische content voor websites te beheren.
Alle CMS applicaties hebben de mogelijkheid om nieuws of blogs te beheren en allen hebben een sjablonen systeem dat het mogelijk maakt om uw eigen vormgeving te kiezen. De gecompliceerdere systemen kennen vrijwel onbeperkte extra functionaliteiten, inclusief categorieen, commentaar toevoegen, gebruikers logins, polls, statistieken, bestandsbeheer, FAQ beheer, enzovoort.
Content Management Systemen vallen over het algemeen in een van de volgende groepen: Blogs (ook bekend onder de naam weblogs), CMSs Portalen (werkt met een pagina van 3 kolommen met modules die toegevoegd kunnen worden) and Frameworks (doe-het-zelf systemen).

Apps voor

Webwinkel en Zaken doen
Web based zakelijke software bevat eCommerce systemen (ook bekend onder de naame winkelwagentjes) voor het draaien van een online winkel. Klantenservice systemen en project management systemen.
Wanneer u online eCommerce software gebruikt is het belangrijk om de software bij te houden en nieuwe beveiligingsupdates snel te installeren.

Apps voor

Afbeeldingen en Bestanden
Afbeeldingen en Bestanden bevatten afbeeldingsgalerijen en andere applicaties die u helpen bij het beheren van websiteafbeeldingen, muziek, video’s en andere media.

Apps voor

Enquêtes en Statistieken
Enquêtes en Statistieken bevatten verschillende statistieken applicaties die websiteverkeer bijhouden en analyseren, polls en enquête applicaties die gebruikt kunnen worden om bezoeker vragen te stellen.

Apps voor

Overige
Contactformulieren, klokken, e-cards, URL shorteners en andere ongebruikelijk applicaties.