Domeinnaam

De herkenbaarheid van uw bedrijf staat of valt met een goede domeinnaam. Het is daarom ook van belang dat u eerst goed nadenkt over een goede domeinnaam. Ook kan het verstandig zijn om eerst een domeinnaam aan te vragen zodat u zeker weet dat deze op uw naam staat en daarna naar de kamer van koophandel te gaan om u in te schrijven. Het kan wellicht een probleem opleveren als u het andersom doet. Vaak is het ook verstandig om niet alleen de  .NL domeinnaam aan te vragen maar ook de  .COM omdat de domeinnaam kopen van iemand die de domeinnaam ook heeft geregistreerd kan erg veel geld kosten. Door ze allebei te registreren kunt u dit allemaal voor zijn en kan het dus kostenbesparend zijn.

Prijzen meest gevraagde extensies (excl. BTW)

.nl Nederland € 8,49
.be België € 8,49
.eu Europese Unie € 8,49
.net Globaal € 15,99
.com Globaal € 14,49
.org Globaal € 14,49
.biz Globaal € 14,49
.info Globaal € 16,52

( Let op bij veel providers betaalt u alleen het eerste jaar minder, bij ons altijd! ).
In verband met inkoopsprijswijziging zijn wij genoodzaakt geweest om de prijzen te verhogen.

Aan welke karakters moet een domeinnaam voldoen? De namen kunnen alleen de volgende karakters bevatten: De letters a – z De cijfers 0- 9 Het streepje (koppelteken) (-) Een domein bevat minimaal 2 letters en/of cijfers, maximaal 63 karakters en mag niet beginnen of eindigen met het koppelteken (-).

Domeinnaamregistratie is voor een minimaal termijn van 1 jaar. De domeinnamen worden geregistreerd voor de duur van 1 jaar met verlenging van steeds 1 jaar. De domeinnaam verlengt automatisch. Opzeggen kan via deze link.

Domeinnaam-forwarding

Vaak is het handig om meerdere domeinnamen te registreren. Bijvoorbeeld om veelgemaakte typefouten af te vangen, beter in zoekmachines te verschijnen en ook in het buitenland makkelijk vindbaar te zijn. Bij WiDesign hoeft u geen hostingpakket af te sluiten voor uw extra domeinnaam maar u kunt uw domeinnaam gratis door laten sturen naar een bestaande domeinnaam.

E-mail-forwarding

Vaak is het ook handig om een e-mail adres door te laten sturen naar uw eigen bestaande e-mail adres. Zo heeft u bijvoorbeeld een info@uwdomein.nl adres deze kunt u gratis door laten sturen naar bijvoorbeeld @ziggo.nl of een @gmail.com. En als u bij WiDesign een domeinnaam geregistreerd heeft is dit natuurlijk gratis!

* meer extensies mogelijk op aanvraag

Beveilig uw website met een SSL certificaat!

Een SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de bezoeker en de website en zorgt er voor dat de datastroom tussen de bezoeker en de website niet leesbaar is voor anderen. De groene adresbalk, de bedrijfsnaam in de adresbalk (alleen bij Uitgebreide Validatie certificaten), de ‘s’ achter http en het slotje in de browser maken uw bezoekers en klanten duidelijk dat uw website is beveiligd met een SSL certificaat.

Klik hier om een SSL-Certificaat te bestellen >>